Appartement nummer 22

OPPERVLAKTE 93 M² - Prijs v.o.n. € 271987,20,-
(verkocht)

Appartement nummer 22


Bij De Cornelis koopt u een modern penthouse op een unieke plek in Lelystad. Het gebouw staat namelijk op historische grond; Werkeiland is het beginpunt vanwaar ingenieur Cornelis Lely de stad en de polder heeft opgeworpen. Een bijzondere, oer-Hollandse geschiedenis. Uw penthouse staat op een plek met een verhaal!

De appartementen van De Cornelis zijn zeer comfortabel uitgerust en beschikken over een eigen buitenruimte. Dit penthouse heeft namelijk een riant balkon met uitzicht over de jachthaven op het Markermeer. Het balkon grenst aan de woonkamer. Door het vele glaswerk in deze gevel is de lichtinval in uw woonkamer subliem!

De indeling van dit penthouse is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend mooi. De woonkamer is gecombineerd met een open keuken waar plek is voor een grote zithoek. De eethoek kan in een eigen nis bij de keuken worden geplaatst.

Met uw inrichting kunt u in dit penthouse alle kanten op. Het beschikt namelijk over een unieke indeling; het penthouse ligt in de curve van het gebouw. Uw woonkamer krijgt daardoor een zeer ruimtelijk effect. De woonkamer is gecombineerd met een open keuken, zodat u ruimte in overvloed heeft voor zowel een zithoek als een eethoek.

Zowel de hoofdslaapkamer als een extra (slaap)kamer zijn aan de voorzijde van het appartement voorzien. Hierdoor geniet u ook vanuit uw slaapkamer optimaal van het geweldige uitzicht. Daarnaast beschikt dit penthouse over een ruime badkamer, optioneel met extra wastafel en toilet, en een aparte toiletruimte. Beide ruimtes zijn uitgerust met modern sanitair.

Bij dit penthouse krijgt u de beschikking over een eigen parkeerplaats voor uw auto. U vindt deze in de verdiepte parkeergarage, onder het gebouw. Vanuit uw penthouse is de parkeergarage met trap of lift te bereiken. Tevens vindt u hier ruimte om uw fietsen te stallen en beschikt u over opbergruimte.Downloads
Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit appartement?
Download dan de verkoopdocumentatie, vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar één van de makelaars.

Wieke Nijmeijer, WijZ wonen
06 – 42 68 62 51
085 – 487 12 48
info@wijzwonen.nl

Bert van der Linden, De 4 Linden
06 - 53 12 63 72
0320 - 237 120
info.lelystad@de4linden.nl

Gert van der Linden, De 4 Linden
06 - 52 54 58 52
0320 - 237 120
info.lelystad@de4linden.nl

SITUATIE TEKENING