Het laatste nieuws

Het verkoopteam

15/11/2016Wieke Z. Nijmeijer

Wieke heeft een voorliefde voor wonen, mensen en interieur. Sinds 2004 houdt zij zich als makelaar specifiek bezig met de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten. In opdracht van projectontwikkelaars helpt zij u bij de aankoop uw nieuwe thuis. Zij neemt graag de tijd om de nieuwbouwplannen grondig te bespreken om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat achter die nieuwe voordeur niet alleen het hart, maar ook het hoofd zich thuis voelt. Wieke is bereikbaar via onderstaande gegevens:
 
Wieke Nijmeijer, WijZ wonen
06 – 42 68 62 51
085 – 487 12 48
info@wijzwonen.nl
 


Bert van der Linden

Naast eigenaar is Bert van der Linden ook de oprichter van De 4 Linden makelaardij. Al van jongs af aan vormt de makelaardij een onderdeel uit zijn leven. De combinatie van de vakinhoudelijke makelaardij en de uitdaging van het ondernemerschap is voor Bert de ideale invulling van zijn werkdag. Bert wist binnen zeer korte tijd zijn organisatie tot één van de snelst groeiende makelaars van regio Flevoland te maken. Als drijvende kracht achter het succes van De 4 Linden makelaardij hebben zijn kantoren niet alleen het grootste aanbod aan huizen in de Flevo-regio, maar is inmiddels ook de naam van het kantoor stevig gevestigd.
 
Bert van der Linden, De 4 Linden
06 - 53 12 63 72
0320 - 237 120
info.lelystad@de4linden.nl
 

Gert van der Linden

Makelaar in hart en nieren past misschien wel het beste bij Gert. Net als zijn broer is hij met dit vak groot geworden. Commercieel gedreven en in het bezit van volop vakkennis vindt hij makelen na alle jaren nog steeds het ideale beroep voor hem; iedere dag is anders, ieder mens is verschillend en kent een eigen manier van leven. En Gert wil graag degene zijn die in de vorm van een passende woning hier invulling aan kan geven. Hij staat graag voor u klaar; maak daarom gebruik van zijn jarenlange vakkennis!
 
Gert van der Linden, De 4 Linden
06 - 52 54 58 52
0320 - 237 120
info.lelystad@de4linden.nl