Het laatste nieuws

Nog 4 appartementen beschikbaar

04/04/2017Nog vier appartementen beschikbaar!
Er zijn al vijftien gelukkige kopers die we blij mochten maken met een mooi appartement van De Cornelis. Op drie appartementen rust een optie. De makelaars staan in contact met deze optanten. Dat betekent dat er op dit moment nog maar vier appartementen beschikbaar zijn.

Onder aanbod vindt u meer informatie over de appartementen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van de makelaars.


WijZ wonen: info@wijzwonen.nl of 085 - 4871248
De 4 Linden: info.lelystad@de4linden.nl of 0320 - 237120

Planning
We voorzien de volgende planning:

  • In april worden de verkoopcontractstukken gereed gemaakt. Als u een reservering heeft wordt een afspraak met u ingepland om de contracten te tekenen.
  • Wanneer er overeenstemming met de aannemer is stellen we een concrete planning op. De aannemer gaat naar verwachting dit najaar bouwen.


Genieten op uw eigen terras
Stuk voor stuk zijn de appartementen van De Cornelis zeer comfortabel. En elk appartement heeft geweldig uitzicht over het Markermeer. Maar er zijn enkele appartementen die zeer bijzonder zijn!


Echt genieten doet u op uw eigen terras! Een heerlijk ontbijtje in de buitenlucht of een wijntje in de middagzon. Appartementen 1, 2, 3, 4 en 5 hebben zo'n riant terras. Het terras grenst direct aan de woning, wat uw woonkamer een stuk langer lijkt te maken. En vanaf uw terras kijkt u op een hoogte van 2 meter uit over de gezelligheid op straat, op de jachthaven en over het Markermeer. Hierboven een voorbeeld van het uitzicht.

Kijk onder aanbod voor meer informatie over de beschikbaarheid.